Werk in beeld

Studio12 is een grafisch ontwerp bureau gevestigd in Leiden. Een klein maar fijn bureau met korte communicatielijnen. We hebben plezier in ons werk! 

We (Judith Bloedjes en Geert Keuter) verrichten uiteenlopende werkzaamheden voor grote, serieuze namen maar verzorgen ook grafische ondersteuning voor jonge ondernemers op hún weg. Dit varieert van een logo tot uitgebreide huisstijlen met corporate brochures, periodieken, advertenties, flyers, folders, websites, standbouw en meer. Studio12 is gewend mee te denken in de conceptfase en streeft er naar opdrachten tot en met de productiebegeleiding te verzorgen. 

Studio12 werkt graag en regelmatig samen met een vaste groep dtp-ers, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en drukkers. Deze mensen kennen we goed en kunnen we inschakelen als het werk dat vraagt of de opdrachtgever dat wenst. We zijn natuurlijk heel wel in staat te werken met door opdrachtgevers zelf voorgestelde toeleveranciers. We spreken en verstaan de grafische taal.

 

Studio 12 probeert een no-nonsense manier van werken te creëren

waarbij inventiviteit en praktische toepassingen voorop staan...

 

We werken graag aan mooie dingen! Dat doen we in overleg en in samenwerking. 

Zo ontstaat er steeds weer iets nieuws, iets anders, iets verrassends... 

 

Gustav Mahler Stichting Nederland

Voor de GMSN maken we nu een aantal jaren het periodiek Mahler Magazine. Onlangs maakten we het boek over de tijd die Mahler in Nederland doorbracht tussen 1905 en 1911 aan de hand van brieven, kaarten en telegrammen onder anderen met Willem Mengelberg. Een mooie tijd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poetic Ceramics

Judith Bloedjes 'my favourite female artist' kreeg in 2022 in het CODA Museum Apeldoorn haar overzichtstentoonstelling Poetic Ceramics. We maakten voor de gelegenheid een overzicht van haar werk. Mooi werk, dito boek!

 
 
 
 
 
 
 
 
DruckerfondsDRUCKERfondslogoPMS187.jpg

In 2022 werden we benaderd om voor het Druckerfonds een nieuw aangezicht te verzorgen.
Mooi geworden al zeggen we het zelf!

 

 

 

HUMANOmslagHuman0111.jpg

Een aantal jaren hebben we met veel plezier en in samenwerking met Kamer13

het magazine HUMAN gemaakt, tweemaandelijks een stukje menselijkheid op je leestafel doorspekt met filosofie en levenskunst. Fijn om te maken!

 
 
 
 
 
 
 
The Happy Acornshappyacorns

Meerstemmige vocalen, acoustische bas, banjo, mandoline... Studio12 is ervan gecharmeerd. Voor die blije Leidse eikels maakten we vol graagte (om het woord eager te omzeilen) een versch beeldmerk...

 
Kunstroute

Jaarlijks vindt tijdens het derde weekend van september de Kunstroute
Kunstroute2010LR

in Leiden plaats. We zijn dan geopend: het atelier van Judith Bloedjes is opgeruimd en de werkplek van Geert Keuter is stofvrij. Veel te zien dus en in de luwte. Benieuwd naar hoe wij werken? Welkom!

Maredijkbuurt 400 jaar

De buurt waarin wij wonen bestond 400 jaar, reden om de feestelijkheden te verbinden en herkenbaar te maken door een logo. Drie kenmerkende huisjes uit de buurt vormen de kroon.

 
 
400 jaar Maredijk in boekvorm

Buurtmens Jan Hengstmengel vatte de geschiedenis van de Maredijkbuurt samen in een boek, de vormgeving kwam van Studio12. Heeft een mooi, prettig lezend informatief boek opgeleverd, al jaren op ook dus gretig was de aftrek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Crash the party!

Voor het Leids Vrijetijds Centrum (LVC) archie

art-direction, vorm en opmaak verzorgd voor een mooi en lijvig

boek, 30 x 30 cm, 148 pagina's: denk LP hoes. Boek beslaat de geschiedenis (40 jaar) van het LVC. Thijs Kelder heeft geholpen en het deel van 2000 tot nu gedaan. Het fraaie boek is vanaf de presentatie overal verkrijgbaar!

Rechts een voorbeeldpagina...

 
business platform Schipholweg SchuttersveldBPS,jog.jpg

Bedrijven in de buurt hebben zich verbonden in overlegorgaan bpss om één gezicht te vormen naar de gemeente. Wij hebben daar een gezicht aan gegeven.

 

 

 

 

 

Judith BloedjesBloedjesWoonbeurs

Flyer: Judith staat dit najaar met haar werk op de Woonbeurs in de RAI, op de beurs Meesterlijk tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven en op Sieraad in de Westergasfabriek. Om haar nieuwe werk te laten zien en ook omdat ze trots is op haar nieuwe flyer natuurlijk...

site Judith Bloedjes

 


 

Leidens leukste band 'the WHITESOCKS'logo leidse whitesocks

Logo met daarin herkenbaar 'het geluid'...

 

 

 

 
Rutgers Nisso GroepRNG-Pubersenseks

Ouderslijn folder over Pubers en seksualiteit

 
Floriana Floriana-logo

logo en huisstijl  

 
Nederlandse Vakgroep Keramisten NVK-boekomslag

vormgeving boek

Hedendaagse Keramiek in Nederland

 
Kastanova kastanova-ansicht

logo en ansichtkaarten

 
Youth Incentives YI-Welcometoomslag

logo, folders en meer

 
 
Panteia / Research voor Beleidpanteia-BASIS

periodiek BASIS en meer

 
Rutgers Nisso GroepRNG-anticonomslag

folder Anticonceptiemiddelen